У Черкасах 3 чоловіків, серед яких 2 поліцейських зґвалтували неповнолітню: деталі

У Черкасах 3 чоловіків, серед яких було двоє працівників поліції зґвалтували 17-річну дівчину. Правоохоронцям та їхньому співучаснику повідомлено про підозру.

Як повідомляють у ДБР, по попередньою інформацією троє учасників зґвалтування, випивали алкоголь в одного з них у місті Черкаси. У ході гулянк до них прийшла 17-річна знайома. Чоловіки під дією алкогольних напоїв, застосувавши фізичну сили зґвалтували дівчину.

У ДБР також зазначають, що наразі їх затримано, однак чоловіки категорично заперечують свою провину.

Поліцейських та їх спільника підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої особи, що вчинене групою осіб (ч. 3 ст. 152 КК України). Їм загрожує до 12 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває: встановлюються всі обставини правопорушення, проводяться експертизи, допитуються свідки. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу затриманим.

В свою чергу, як повідомили у ГУ НП у Черкаській області, що фігуранти перебувають за гратами, а їхні безпосередні керівники відсторонені від виконання службових обов’язків. Нацполіція максимально сприяє співробітникам Державного бюро розслідувань у встановленні всіх обставин події.