На Львівщині внаслідок ДТП загинули троє людей, серед яких двоє дітей (Відео)

Вчора, 10 травня, близько 19.40, на автодорозі «Київ-Чоп» біля с. Розвадів Стрийського району, трапилась ДТП, внаслідок якої загинуло 3 людей.

Як повідомляють у поліції Львівської області, попередньо відомо, що кермувальниця автомобіля «Volkswagen Touran», 42-річна мешканка Стрийського району, не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де допустила зіткнення з вантажівкою «Renault» під керуванням 45-річного мешканця Запоріжжя.

Внаслідок отриманих травм 42-річна водійка вольцвагена та двоє її доньок віком 4 і 14 років померли на місці події. Також, 15-річний пасажир легковика та водій вантажівки отримали тілесні ушкодження і були доставлені до медичних закладів.\

Поліцейські встановлюють всі обставини події. За фактом ДТП слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) ККУ.

Нагадуємо, У ДТП на Одещині загинув 19-річний юнак, 17-річна дівчина в реанімації – потребує допомоги