Львів’янка, яка захищала прихильників Лєпса та ображала ЗСУ, записала відео з вибаченнями

Жителька Львова, 30-річна Христина Горун, у своєму інстаграм захищала молодиків, які 7 травня слухали Лєпса в центрі Львова, та назвала дном українську армію.

Крім цього, вона заявила, що українська музика є несмаком, який вона змушена терпіти. Однак, вже після того, як ситуація набула розголосу в соцмережах, дівчина записала відео з вибаченнями та розповіла, що її Instagram профіль двічі взламали, і вона точно не пам’ятає чи писала образи.

ZAXID.NET поспілкувалось з мамою Христини Горун Галиною, також видання проаналізувало скандальну ситуацію з дівчиною

Львова
Скрин принт інстаграм сторіс

Хоча спочатку на хейт своїх підписників дівчина заявляла, що ніколи не вибачиться, хоч на неї викличуть поліцію. Однак щось її заставило змінити свою думку. Дівчина зазначила, що її сторінку двічі взломували і вона не пам’ятає чи писала образи в сторону ЗСУ.

В свою чергу мама Христини, п. Галина, яка працює викладачем у ЛьвДУВС засудила дії своєї доньки, і повідомила, що не проживає разом з нею. Стосунки у них складні, вони не спілкуються.

Львова
Скрин принт сторіс

«Виходжу до вас, щоб роз’яснити ситуацію, бо багато чого перекрутили. Коли мені пояснили, а люди почали ділитися інформацією, чому так сталося, то думка в мене, звичайно, змінилася. Я навіть спілкувалася зі своїм другом-військовим, який мені пояснив всі нюанси. Я дійсно змінила свою думку. Довести зараз щось буде нереально, але я вибачаюсь. Це абсолютно щирі вибачення, коли я дійсно неправа. Неважливо, чи це було на емоціях», – сказала дівчина.

Також дівчина заявила нібито не захищала хлопців, що слухали Лєпса, а просто писала свої думки-сторіс про ситуацію з російською музикою на скрин принтах з даними хлопцями.