На Полтавщині під час конфлікту 64-річна жінка облила бензином та підпалила свою знайому

Вчора, 10 травня, медики швидкої повідомили поліцейських Миргородського РВ поліції Полтавщини, що під час конфлікту з іншою жінкою 67-річна місцева мешканка отримала опіки обличчя, руки та тіла.

Як повідомили у поліції Полтавської області, отримавши інформацію про правопорушення, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Миргородського райвідділу поліції та спеціаліст-криміналіст.

«У ході оперативно-розшукових та слідчих заходів поліцейські встановили особу, причетну до спричинення тілесних ушкоджень жінці. Нею виявилася 64-річна знайома потерпілої. За попередньою інформацією слідства, між жінками виник конфлікт, унаслідок якого 64-річна місцева мешканка облила бензином та підпалила свою 67-річну знайому. З місця події потерпілу з опіками обличчя, руки та тіла медики госпіталізували до Миргородської лікарні. Зі слів лікарів, стан здоров’я жінки – середньої тяжкості. Наразі 64-річна фігурантка дає покази слідчим. Обставини та мотиви злочину з’ясовуються», – начальник Миргородського райвідділу поліції Віталій Ярмолюк.