Зарізав дружину, продавав наркотики вагнерівцям: історія одного російського “асвабадітєля”

Зарізати колишню, привезти наркотики співслужбовцям з ПВК “Вагнер”, загриміти в яму та вийти героєм. Історія Вадима Техова, колишнього російського ув’язненого за вбивство дружини, екс-поліцейського, якого посадили на яму, під час війни в Україні за розповсюдження наркотиків.

Місяць тому його “помилував” путін… і у російському суспільстві він став героєм. “героєм” на якого заслуговує те саме російське суспільство…

Техов відбував покарання у колонії за вбивство колишньої дружини. Кілька років тому Вадим прийшов на роботу до 22-річної дружини Регіни, дістав ножа та зарізав дівчину просто під камерами відеоспостереження. Техова тоді оголосили в розшук, однак він сам прийшов і здався поліцейським, оформивши явку з повинною. За вбивство 22-річної Регіни у 2021 році Вадим отримав 16 років ув’язнення у колонії сурового режиму.

Терехов
Терехов і 22-річна Регіна, яку він вбив

Чоловік мав сидіти у в’язниці до 2035 року, але після початку війни в Україні Техов підписав контракт та вирушив на війну в УКраїну, у складі ПВК “Вагнер”. У листопаді 2022 року Техов знову потрапив ще одну “кримінальну” історію — його затримали з наркотиками. Чоловіка кинулии на «яму». Однак через деякий час, ймовірно через значні втрати у ПВК “Вагнер” Техову вирішили дати можливість проявити себе і випустили під відповідальність одного з його командирів. Місяць тому у Техова закінчився так званий пів річний “контракт” і його “помилували”.

Читайте також, У Південній Осетії вагнерівець, який воював в Україні, убив людину з ДЦП (Відео)

Нині він на волі – живе у своєму місті. Як повідомляють російські ЗМІ 18 квітня указом путіна його було помилувано. Із таким “помилуванням” не згодна мати вбитої Регіни — жінка планує звернутися до прокуратури та з’ясувати, чому вбивцю її дочки відпустили на волю.

За даними деяких російських ЗМІ Пехов служив у ПВК “Шторм Z”. Там служать кілька десятків ув’язнених з Осетії. Цей підрозділ міноборони РФ повністю складається із ув’язнених.