У Рівному 7-річний хлопчик отримав травму голови внаслідок наїзду електросамоката

У Рівному невідома особо здійснила наїзд електросамокатом на 7-річного хлопчика, внаслідок чого дитина отримала закриту черепно-мозкову травму та забої.

У поліції Рівненської області повідомили, що встановлюють невідому особу, яка здійснила наїзд. Зазначається, що 21 травня близько 18:00 год на Майдані Незалежності у Рівному, 31-річна жінка гуляла зі своїм сином на пішохідній зоні. Неочікувано на 7-річного хлопчика наїхав невідомий на електросамокаті, після чого втік із місця події.

Дитину госпіталізували до медичного закладу, деу нього попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму та забої.

Читайте також, “Закривав портал від демонів”: у Рівному чоловік 5 років видурював гроші у знайомого

За фактом порушення чинних на транспорті правил слідчі Рівненського РУП розпочали досудове розслідування за статтею 291 КК України. Поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення особи, причетної до скоєного кримінального правопорушення, та звертаються до імовірного винуватця події проявити свідомість і з’явитися у Рівненське райуправління самостійно.

Також, поліцейські наголошують учасникам дорожнього руху: електросамокати, гіроскутери та інша подібна техніка (електрична) офіційно визнані транспортними засобами.

Фото умовне