В Новосибірську чоловік з шевроном ПВК “Вагнер” зґвалтував 2 школярок

У столиці Сибіру невідомий зґвалтував двох учениць 4 та 5 класу місцевої школи. Зловмисник пообіцяв підірвати гранату біля школярок, якщо вони не виконуватимуть його вимог.

Повідомляє Telegram-канал Baza.

Зазначається, що 10-річна Інна (учениця 4 класу) та 12-річна Христина (учениця 5 класу) натрапили на чоловіка біля школи, яка знаходиться на Роз’їзній вулиці. За інформацією учениць, незнайомець був одягнутий у військову форму, а на його шевроні зображено череп, такий як на на шевроні ПВК “Вагнер”. Він одразу почав погрожувати дівчаткам — заявивши, що нібито з собою має пістолет і гранату. У разі, якщо діти його не послухають чоловік пообіцяв підірвати боєприпас. Потім злочинець завів дітей за гаражі, де вчинив з ними насильницькі дії сексуального характеру.

Читайте також, Зарізав дружину, продавав наркотики вагнерівцям: історія одного російського “асвабадітєля”

Прийшовши додому, постраждалі розповіли про те, що сталося своїм сім’ям. Повідомляється, що наразі педофіла активно шукають російські правоохоронці. За словами Інни та Хрестини, вік ґвалтівника варіюється від 30 до 40 років, а шеврон на його формі був схожий на емблему приватної військової компанії «Вагнер».