Корейська косметика: чому вона стає все більш популярнішою

Сьогодні з Вами поговоримо про корейську косметику. Вона стає більш популярнішою у всьому світі, через свої особливості. Зразу зазначимо, що не варто асоціювати корейську косметику з китайською або в’єтнамською, які на порядок гірші за якістю. В Україні донедавна була доступна тільки обмежена кількість цієї косметики, але в останні роки асортимент корейських косметичних засобів на українському ринку значно зріс.

Корейська косметика має унікальні особливості

Корейська косметика чудово зволожує шкіру, захищає її від шкідливого впливу ультрафіолету і часто має оригінальний зовнішній вигляд. Ще одна їх особливість – вони не просто приховують недоліки шкіри, а покращують її стан, роблячи її здоровою, красивою та молодою.

Покроковий багатоступінчастий догляд дозволить досягти максимального ефекту від використання цих засобів. Все продумано до дрібниць і працює як єдиний злагоджений механізм: спочатку ви очищаєте шкіру гідрофільним маслом і пінкою для вмивання, потім зволожуєте за допомогою тонера та есенції або сироватки, а потім живите за допомогою емульсії та крему для обличчя. Не забувайте також використовувати крем для шкіри повік – https://bshop.in.ua/ru/catalog/krem-pid-ochi, адже якщо не наносити такий засіб у вас з часом можуть утворюватися темні кола та набряки під очима.

Корейська косметика створюється виходячи з азіатських еталонів краси, що склалися століттями, тому багато засобів по догляду за шкірою обличчя мають ряд функцій:

  • освітлювальний ефект;
  • захист від УФ-променів;
  • інтенсивний зволожуючий ефект;
  • надання глянсового ефекту шкірі.

Косметика з Кореї виробляється на основі натуральних компонентів, багато з яких виростають на острові Чеджу – райському куточку, який внесений до списку спадщини ЮНЕСКО.

До прикладу, в Україні всі ці корейські кометичні засоби ви можете придбати у компанії BShop – https://bshop.in.ua/ru, тут представлена широка лінійна цих косметичних засобів від перевірених корейських виробників.

Найпопулярнішими компонентами цієї продукції є:

  1. Вулканічна зола та глина;
  2. Морські водорості;
  3. Екстракти цитрусових;
  4. Гіалуронова кислота різних видів;
  5. Морський, свинячий та рослинний колаген;
  6. Екстракт грибів чага та ін.

Ці та багато інших компонентів використовуються для розробки найефективніших косметичних засобів, які ви можете тільки уявити. Величезний вибір дозволяє знайти косметику, що підійде саме вам. Поєднуйте доглядову косметику або використовуйте відразу цілу серію товарів, щоб досягти максимального ефекту.

корейська косметика

Вся косметика проходить обов’язкову сертифікацію

Засоби догляду за шкірою обличчя корейських виробників стають все більш популярними та відомими у всьому світі. Головна їхня перевага: велика кількість унікальних натуральних інгредієнтів та незвичайний зовнішній вигляд. Популярними складовими засобів є колаген, гіалуронова кислота, екстракти бамбука, портулаку, олії аргани, оливи, жожоба та багато інших. Всі товари проходять суворий контроль якості та обов’язкову сертифікацію.

Який засіб Ви не обрали, можете бути впевнені: професійний догляд за обличчям Вам гарантований! Варто тільки купити корейську косметику, і ви більше не повернетеся до звичних косметичних продуктів. Головне купляєте таку косметичну продукцію тільки у перевірених продавців, адже часто таку косметику можуть підробляти.