На Тернопільщині жахлива аварія: молодий батько загинув, а 7-річний син в реанімації, потрібна допомога

Вчора, 24 травня у місті Кременець Тернопільської області трапилася жахлива аварія за участі 2 легкових авто та 1 вантажівки. На превеликий жаль загинув молодий чоловік, а його семирічного сина з численними травмами госпіталізували до лікарні.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС України у Тернопільській області, передає “Це моя Україна“.

“24 травня близько 08:30 на автодорозі М-19 «Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече» на території м. Кременець Кременецького району відбулась дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів Nissan X-Trail, Audi, та вантажного автомобіля ЗІЛ 131. Внаслідок події 1 людина загинула, 1 травмована.
До ліквідації наслідків ДТП залучався черговий караул 5-ї державної пожежно-рятувальної частини (м. Кременець). Рятувальники деблокували з понівеченого транспортного засобу тіло загиблого водія Nissan X-Trail, а також врятували та передали медикам пасажира даного автомобіля, неповнолітнього, 2016 року народження. Потерпілого без явних травм направлено на огляд в лікувальний заклад м. Кременець.
Роботи з ліквідації наслідків ДТП завершено, тривають слідчі дії” – йдеться в повідомлені ДСНС.

Фото з місця ДТП:

аварія на Тернопільщині

Як стало відомо ця жахлива аварія забрала життя Олександра Саранчука. Його сестра Ольга Діхтярук на своїй сторінці у Facebook звернулася до небайдужих з проханням допомоги для постраждалого 7-річного Максимка:

4790 7299 5002 1444
Прошу всіх хто знав Сашу Старанчука допомоги. Він загинув сьогодні в автокатастрофі. Залишилась дружина і двомісячна донька. Син Максим знаходиться в реанімації з черепно мозговою травмою. Помоліться за нього. Всім хто допоміг дякую!” – йдеться в дописі Ольги Діхтярук.