Рятуючи херсонців від повені загинув військовий, який допоміг врятувати 130 херсонців

Українські військові, волонтери та працівники ДСНС не покладаючи рук рятують мешканців затоплених територій, які постраждали внаслідок підриву російськими окупантами Каховської ГЕС. На жаль ця робота з порятунку людей є дуже ризикованою, тому серед рятувальників також є загиблі.

Так, сьогодні, 8 червня стало відомо, що під час порятунку людей у Херсоні загинув військовий Володимир Кавуліч «Кабанчик».

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на військового ЗСУ Олега Тягнибока.

“Рятуючи херсонців від повені, спричиненої підривом Каховської ГЕС, загинув наш побратим, свободівець Володимир Кавуліч «Кабанчик».
З початку московсько-української війни служив у складі свободівських добровольчих батальйонів «Січ» та «Карпатська Січ». Після початку повномасштабного вторгнення став до лав Добровольчого батальйону «Феміда-Чорнобаївка», який очолює Едуард Леонів, голова Кримської «Свободи». Був начальником координаційного штабу батальйону. Брав участь у визволенні Херсона та області.
Вчора в районі Херсона, коли побратим прямував на допомогу місцевим мешканцям, сильна течія затягнула його човен під баржу. Разом з Володимиром загинув побратим «Юг».
За дві доби під керівництвом Володимира було врятовано понад 130 херсонців.
Співчуття близьким.
Вічна пам’ять і слава Героям!
Останнє фото Володимира, два дні тому…” – йдеться в його дописі.
352019848 1090252068601825 84091
на фото загиблий Герой Володимир Кавуліч «Кабанчик»