Які дівчата подобаються водним знакам зодіаку — чоловікам Ракам, Скорпіонам та Рибам

Коли чоловік обирає собі пару за принципом подібності — водяним знакам підходять дівчата зі складною душевною та емоційною організацією. Вони повинні вміти витримувати певне напруження емоцій і бути чоловікові своєрідною віддушиною. Такий зв’язок відразу має на увазі досить серйозний формат та створення повноцінної сім’ї з традиційними цінностями. Тому чоловік може довго придивлятися до жінки, щоб зрозуміти, наскільки вона відповідає його рівню вимог. Має значення та уявлення батьків такого партнера про те, як мають бути влаштовані стосунки всередині сім’ї.

Раки

Представники цього знаку віддають перевагу жінкам, емоційно закритим від інших людей — це дозволяє виявляти довіру або розкривати себе лише одній конкретній людині. Коли Рак має проблеми з самооцінкою, він може ревнувати і виявляти власницькі нахили. Такі чоловіки чесні та вірні, цього ж вони чекають і від партнерки. Якщо дівчина менш виражена в соціумі — Раку буде спокійніше. На початку відносин він намагатиметься ізолюватися від світу, щоб налаштувати комунікацію та насолодитися єднанням. Надалі чоловік демонструватиме союз, як міцну пару — тоді можна буде розслабитися не чекати на якусь каверзу. (Читайте також, Як знайти ідеальну пару за знаком зодіаку).

дівчата

Скорпіони

Існує поширена думка про Скорпіонів, як про зациклених на сексі та різноманітності, людей. Насправді це пов’язано з активним пошуком «тої самої», від якої потрібно більше доказів прихильності та тісного емоційного контакту. Часто це виявляється у проектуванні на більшу кількість жінок. Це один із небагатьох знаків зодіаку, для якого створення «трійничків» абсолютно нормально. Такі відносини жінка повинна розглядати як поле для досліджень себе. Для тривалого зв’язку зі Скорпіоном їй потрібно постійно вивчати сексуальність, вигадувати простір для експериментів, щоб емоційні грані виявлялися і розкривали себе. Тут важливий аспект підпорядкування та домінування, а також вихід до відданості та довіри через певні перешкоди.

дівчата

Риби

Такі чоловіки віддають перевагу творчим, вільним, легким дівчатам, які живуть натхненням і найвищими вібраціями. Для Риб цікавий союз із справжніми відьмами — здатними показувати магію в побуті, у простих речах, робити з нічого подію, а також закочувати театралізовані скандали. Жінка може бути у підлеглому положенні, з якого дуже зручно керувати. Це відносини, засновані на вірності і відданості, які пара може емоційно доводити один одному різними способами протягом десятиліть.

За словами Ксенії Лоскутової, експерта з 20-річним досвідом, чоловіки водних знаків звертають увагу на представниць земних знаків, коли шукають свою протилежність. Для них ідеальні партнерки, які налаштовані на конкретний результат. У таких парах чоловік часто виконує роль сірого кардинала, тіньового лідера. Водні знаки розкриваються у відносинах, коли розуміють, що для дівчини вони єдині та незамінні.

Для зрілих чоловіків, які переступили поріг 40-річчя, чудово підходять жінки, які відбулися у науковій чи професійній кар’єрі, наприклад викладачі. Емоційна глибина та наповненість партнером дає можливість парі спільно виявлятися. Це може бути добрий тандем професіоналів або людей, які можуть принести у світ щось нове.