У Дрогобичі з вікна третього поверху випав 3-річний хлопчик

Вчора, 14 червня близько 20.15 правоохоронці отримали повідомлення, про те, що з вікна третього поверху випав 3-річний хлопчик.

Як повідомляють у поліції Львівської області, поліцейським вдалось з’ясувати, що поки дорослих не було у кімнаті, 3-річний хлопчик виліз на підвіконня та випав з вікна третього поверху разом з москітною сіткою.

На час падіння дитини у квартирі передували мама дитини, бабуся та ще троє дітей. Внаслідок падіння хлопчик отримав політравми та був госпіталізований до лікарні.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст.166 (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) ККУ.

Нагадуємо, Дворічний малюк випав з вікна дитсадка, він у важкому стані: появилися подробиці трагедії у Хмельницькому

Поліцейські Львівщини вкотре закликають: не залишати маленьких діток без нагляду дорослих навіть на нетривалий період часу. Москітні сітки на вікнах не втримають дитину. Входячи з кімнати, де є дитина, обов’язково зачиняйте балконні двері та вікна. Відсуньте від вікон предмети, якими може скористатися дитина, щоб залізти на підвіконня – столи, стільці, тумбочки, різноманітні ящики тощо. Також встановіть на вікна та балконні двері спеціальні захисні замки, щоб дитина не могла відчинити їх самостійно.