“Не все так однозначно”: Золкін розповів свою версію про акулу, яка з’їла росіянина в Єгипті

Недавно ми писали про випадок в Єгипті коли акула з’їла росіянина. Відомий український журналіст Володимир Золкін розповів свою версію про цю подію і цим розвеселив користувачів соцмереж.

Про це повідомляє “Це моя Україна“.

“Тижні два назад акула в Єгипті з’їла плавця з Росії, а люди в мережі продовжують обговорювати це гуманно чи не гуманно, що не можна такому радіти чи можна такому радіти. Я думаю, що не можна так лінійно думати, адже ви думаєте з позиції плавця, а думка акули вас що не цікавить? По-перше акула була впевнена, що плавець нападе на неї першим. І в мене є підтвердження цієї інформації, є карти з чотирма позиціями звідки готувався напад. По-друге плавець відмовлявся говорити на мові акули. По-третє в нього були якісь татуїровки дивні, а вбивати людей за татуїровки, а це взагалі нормальна історія. А так то всієї правди ми не знаємо, політикою ми не цікавимося, люди ми маленькі. Крім цього акула була мобілізована, варіантів в неї в принципі взагалі не було. Тому, як ви бачите, тут не все так однозначно” – з сарказмом говорить Володимир Золкін.

Щоб зрозуміти в якому контексті Золкін говорив ці слова, радимо переглянути відео з його заявою:

Раніше ми  писали, що у зв’язку з подією влада Єгипту закрила місцеві пляжі і перекрила 74-кілометрову ділянку берегової лінії. Вони оголосили повну заборону на купання, сноркелінг та інші водні види спорту на кілька днів. На їхню думку, кров, що залишилася у воді, могла залучити нових хижаків і існувала висока загроза атак, яка могла призвести до нових жертв.