В боях за Україну загинув воїн та блогер з Рівного “Дідусік” Віктор Суходольський

У бою за Україну загинув 55-річний рівненський воїн-блогер “Дідусік” Віктор Суходольський.

Про це повідомляє Рівненська обласна організація ВО “Свобода”.

У боротьбі за Україну загинув свободівець, націоналіст, ветеран війни, волонтер та відомий блогер Віктор Суходольський. Просто нереальна втрата для свободівської родини. Ми завершимо Твою справу, Друже…”, – ідеться у повідомленні

Дідусик
Віктор Суходольский / фото з мережі

Пройов майдан. На війну пішов добровольцем ще в осени 2014 року. Воював у розвідці. Там під час підготовки набув спеціальності снайпера. Повернувшись тоді з війни створив власний YouTube-канал Didusik. TV. Назвав канал Суходольський на честь онука. Віктор у чат-рулетці спілкувався на політичні теми з випадковими співрозмовниками з усіх регіонів росії, таким чином борячись на інформаційному фронті.

Нагадуємо, у боях під Бахмутом загинув майданівець, фотограф, син десидента Роман Чорномаз

Відомо, що з початком повномаштаного вторгнення Суходольський служив у 130-му батальйоні в розвідці, згодом перевівся в 128-му бригаду.

Дідусик
Суходольський на Майдані у Києві, крайній справа / фото з мережі
“У цій великій Перемозі буде проміжний етап – це звільнення наших територій, включно з Кримом. А святкувати будемо тоді, коли розвалиться рашка. Бо інакше все почнеться спочатку. Знаючи історію наших взаємовідносин з московитами, упевнений, що це буде саме так.
Я думаю, що звільнення наших територій і буде спонукати до цього процесу – розвалу московії. Там почнуть ділити між собою владу, як зазвичай в такій ситуації відбувається, грабувати награбоване. А нам, українцям, ця їхня махновщина буде на руку. – ми за цей час повністю підтягнемося до стандартів НАТО. Я думаю, що в нас тоді будуть зовсім інші Збройні Сили, ще потужніші. Адже нам зараз допомагає весь світ – навчає, надає нові види озброєння. Звичайно, що наразі на передовій все не так райдужно, як нам того хотілося б, але маємо дивитися далі. Я майданівець, з 2014 року в строю, і залишуся тут, поки не звільнимо наші землі. Хто готувався до цього повномасштабного вторгнення, той і працює на перемогу”, – прокоментував раніше своє бачення перемоги України одному із виданнь Віктор Суходольський.