5 знаків зодіаку, чия кар’єра і навіть мета у житті назавжди зміняться у липні 2023 року

Астролог і таролог Юлія Ліфанова розповідає, які знаки повинні підготуватися до максимального перезавантаження вже наступного місяця.

Овен

Кармічний вузол майбутнього Раху входить у ваш знак 18 липня: а значить на найближчі 1,5 роки ваше життя буде пов’язане зі змінами у найважливіших аспектах життя: ви можете розлучитися або вийти заміж, вийти на успішніший кар’єрний рівень і навіть поставити собі нову мету. І цю висоту ви почнете брати вже у липні 2023 року! Коли Раху заходить у наш знак, він починає впливати на наше Сонце, актуалізуючи наші прояви якостей знака Лева. А значить вам захочеться сяяти, можливо виступати публічно, упорядкувати своє тіло і навіть дозволити собі дорожчий, статусний гардероб.

Що стосується кар’єри, то для вас липень буде важливим через Повний місяць у Козерозі, яке відбудеться 3 липня у 12 градусі Козерога. Ймовірно, ви ухвалите важливе і доленосне рішення щодо вашої професії, кар’єри та статусу. Ви можете отримати важливу та довгоочікувану посаду.

Зодіаку

Терези

Кармічний вузол минулого Кету заходить у ваш знак 18 липня, де буде цілий рік. Завдання на цей період – прибрати зі свого життя все те, що вже вижило себе. Це стосується ретельного опрацювання цілей і того, як ви проявляєте себе в суспільстві: щось явно вже застаріло, вам час змінюватися і починати аналізувати, куди ви взагалі прямуєте.

У липні 2023 у вас буде дві важливі події — спочатку Повний місяць 3 липня у Козерозі. У вашому секторі сім’ї це дасть вам зрозуміти, який фундамент у вашому житті вже не несе вам сили. У плюсі: ви можете вирішити важливі питання в рамках нерухомості, в мінусі може відбутися непростий сімейний діалог. А вже 17 липня відбудеться Молодий місяць у знаку Рака — за 25 градусів — це місце у вашій карті відповідає за кар’єру. Ви поставите собі нову мету, можливо, почнете щось вперше з нуля. Або у вас почнеться новий цикл, пов’язаний із професією чи статусом. Наприклад, ви вирішите взяти нову кар’єрну висоту.

знаків зодіаку

Рак

З 18 липня Кармічні вузли встають на найближчі 1,5 років у знаки ваших головних будинків натальної карти — у сектори кар’єри та мети, а також нерухомості та житла, утворюючи так званий кардинальний хрест змін. Це означає, що протягом найближчих 18 місяців у вашому житті трапляться найбільш фундаментальні події, які буквально «перепрошують» все ваше життя. Ви можете поміняти місце проживання, кар’єру, професію, розлучитися, одружитися, отримати якийсь важливий статус.

У липні відбудеться 2 ключові події: 3 липня Повний місяць у Козерозі може принести завершення трудового договору та якихось юридичних відносин. А 17 липня ви буквально почнете щось із чистого аркуша: вийдете на нову роботу, можливо переробите імідж чи отримаєте якесь нове звання.

Козеріг

Як і у Раків, у картах Козерогів 18 липня відбудуться найважливіші події: кармічні вузли стають на найближчі 1,5 років у знаки ваших головних будинків натальної карти — у сектори кар’єри та мети, а також нерухомості та житла, утворюючи так званий кардинальний хрест змін . Це означає, що протягом найближчих 18 місяців у вашому житті трапляться найбільш фундаментальні події, які буквально «перепрошують» все ваше життя. Ви можете поміняти місце проживання, кар’єру, професію, розлучитися, одружитися, отримати якийсь важливий статус.

Вже зовсім скоро — 3 липня — Повний місяць у Козерозі поставить крапку в якійсь вашій кар’єрній справі. Ви можете отримати звання та відмовитися від старої посади, у будь-якому випадку вся увага буде на вас! Можливо, навіть відбудеться захід, на якому ви будете як зірка — сяяти та спілкуватися з гостями.

А 17 липня Молодий місяць у Раку може принести новий юридичний договір або партнерську угоду по роботі, яка частково може і торкнутися сектору житла. Тобто у зв’язку з роботою ви можете змінити місце проживання.

Діва

У липні 2023 року у ваш знак заходить Марс — планета неприборканої енергії та сили волі задля досягнення мети. Важливо знати, що у вашому випадку Марс відповідає за зміни, тому ви можете активно працювати над собою і домагатися власного поступу вперед, причому нахабно і зухвало. Марс вам допоможе і ви точно виграєте – він отримує аспект трін від Юпітера 31 липня – те, чим ви займатиметеся весь місяць, отримає феноменальне просування вперед до початку серпня. Будьте сміливішими!

Також значними днями місяця стануть для вас період 21, 22 і 23 липня – ви можете виступати публічно, або до вас виявить інтерес якийсь благодійник. У результаті ця людина доленосно вплине на все ваше життя та кар’єрні здобутки – ви почнете більше заробляти.