Ремонт айфонів та планшетів в Черкасах

Види захисного скла та плівок для смартфонів: у чому їх особливості

Незважаючи на заяви виробників електроніки про використання якісного та добре захищеного скла при виготовленні дисплеїв, більшість користувачів справедливо хочуть встановити додаткову кулю. На вибір пропонується 2 варіанти – скло або плівка.

Досвід багатьох людей показує, що через ігнорування порад щодо встановлення додаткової захисту часто потрібна заміна сенсора Черкаси, яка є складнішою процедурою. А якщо ви не впевнені в тому, якому варіанту захисту віддати перевагу, пропонуємо коротко розібратися у видах та особливостях захисного скла та плівок для смартфонів, планшетів та інших пристроїв із сенсорним дисплеєм.

Захисні плівки та їх види

Плівка – це тонка полімерна куля, що приклеюється поверх дисплея. Вони недорогі, добре захищають від потертостей та царапин, легко встановлюються, що погано протистояти сильним ударам.

Виконавши ремонт iPhone Черкаси (ремонт айфонов черкассы), майстри вам можуть запропонувати на вибір 2 види плівок – глянсові та матові. Вони відрізняються як візуальними, так і практичними властивостями. Існує і третій вид – дзеркальні плівки. Але оскільки вони спотворюють передачу кольору екрану, популярність такі покриття не завоювали.

• Глянсові плівки. Найпопулярніший вид захисного покриття. Поверхня абсолютно гладка, максимально прозора і з чудовим перенесенням кольорів. На багатьох плівках використовують олеофобне покриття. Враховуйте, що на глянцевих плівках видно відбитки пальців, потертості та царапини;

• Матові плівки. Менш поширені через специфічні властивості. Так, на них не видно відбитки, потертості та царапини. Але покриття спотворює колір, яскравість та контрастність. Корисна характеристика – це здатність захистити інформацію на екрані від сторонніх поглядів.

Незважаючи на переваги плівок, стекла користуються більшою популярністю.

Захисне скло

Як і плівки, скло буває також глянсовими та матовими.

• Глянцеве скло. Воно є повністю прозорими, має хорошу видимість дисплея. На поверхні можуть бути видні пошкодження та відбитки, але це не заважає комфортному використанню;

• Матове скло. Відрізняється приємною шорсткою поверхнею. Тут не буде видно відбитків пальців. Але прозорість не 100%, через що спотворюється кольорова передача, погіршується трохи видимість при денному світлі.

Вибирайте те захисне покриття, яке вам найбільше подобається. Будь-яка плівка або скло завжди краще, ніж їхня відсутність на екрані вашого девайсу.

Наша компанія рада запропонувати Вам і інші види ремонту техніки (ремонт планшета черкассы)