Скандал на Хмельниччині: віряни МП кричали “Ганьба” родині загиблого військового, колі ті проваджали його в останню путь

Деякі віряни Московського патріархату настільки обурені на українців та ПЦУ, що навіть під час панахиди за загиблим на війні Героєм вигукували “Ганьба”, повідомляє “Це моя Україна“.

Так, в п’ятницю, 23 червня, в місті Красилів Хмельницької області в останню путь проводжали військового, який загинув на війні. За декілька годин після цього прихильники УПЦ МП влаштували акцію протесту проти ПЦУ.  Саме під час того, як з храму виходили військові та родина загиблого, їм кричали “Ганьба”. Також вони кричали “Ми не хочем в ПЦУ”. Відповідні відео розмістили у соцмережах (відео можна переглянути нижче).

Зазначимо, що велика кількість мешканців Красилівської громади «живим» коридором, навколішки, з державною символікою та квітами зустріли траурний кортеж із Героєм, захисником України Іваном Кушніруком. Тому більшість жителів Красилова є цілком адекватними людьми.

Загиблому Герою було 40 років

Іван Кушнірук 5 червня під час наступу в районі населеного пункту Північне Донецької області зник безвісти. Пізніше стало відомо, що він загинув. Йому було 40 років. Вдома на нього чекали мама, дочка Софія, дружина Альона, брат Юрій і сестра Галина.