На Кіровоградщині загинули троє 17-річних випускниць через правоохоронця напідпитку

На Кіровоградщині, 25 травня, близько 4-ї ранку, внаслідок ДТП загинули троє дівчат-випускниць ще четверо неповнолітніх пасажирів доставлені до лікарні.

Як повідомляють у ДБР, подія страпилась 25 червня, поблизу с. Новгородка на Кіровоградщині. За попередніми даними слідства, кермував автівкою «Mercedes-Benz» правоохоронець, з ознаками алкогольного сп’яніння. Зазначається, що він відвозив підлітків зі святкування випускного та порушуючи правила безпеки посадив у легковик 7 випускників. Рухаючись автодорогою «Кропивницький-Кривий Ріг- Запоріжжя», неподалік смт Новгородка він грубо порушив ПДР. Він перевищив швидкість, внаслідок чого правоохоронець втратив керування автомобілем, транспортний засіб злетів у кювет та перевернувся. Врезультані дорожньо-транспортнної пригоди загинуло троє дівчат-випускниць, ще четверо неповнолітніх пасажирів доставлені до медичного закладу.

Нагадуємо, у Києві загинули дві 15-річні подруги, власлідок вживання наркотиків солі PVP.

Кіровоградщині
Фото з місця ДТП

Керманича автівки затримано. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, які керують транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння (ч. 4 ст. 286-1 КК України) та обрання запобіжного заходу.

За скоєне правоохоронцю загрожує до 12 років за гратами.