Була перша спроба самогубства: у Луцьку 19-річна дівчина вчинила суїцид

У Луцьку, 27 червня, 19-річна дівчина вчинила самогубство, стрибнувши з даху багатоповерхівки. Проте, виявляється, що це вже не перша спроба дівчини вкоротити соі віку.

Як розповіли сусіди дівчини, вона орендувала квартиру разом зі своїм хлопцем. Сварок, чи сімейно-побутових конфліктів від пари, вони не чули.

Проте напередодні дівчина вже хотіла вкоротити собі віку, однак її відвезли у психлікарню. Вона переночувала у медзакладі, а вже ввечері трапилась трагедія, дівчина написала передсмертну записку і стрибнула з даху багатоповерхівки. Сусіди кажуть – через невзаємне кохання, поліція теж вважає, що у загиблої були негаразди в особистому житті, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Директорка психіатричної лікарні з’ясувала, що батьків дівчини не повідомляли про те куди її доставили, бо та категорично заявила, що доросла й повнолітня і нікого повідомляти не потрібно. Медики кажуть, що запитували про нещасне кохання, але дівчина це заперечувала. Хлопець у лікарню не навідувався. Усі обставини трагедії з’ясовує поліція.

Нагадуємо, в Дніпрі вчинила самогубство жінка, у якої відібрали малюка

«Там ніби нещаслива любов між ними. Перед тим вона теж намагалася з собою щось зробити, але викликали лікарів, її забрала швидка, завезла в лікарню. Згодом її відпустили. Кажуть, що вона вийшла на дах (там десь двері були відчинені) і скинулася», – розповів сусід дівчини

Як розповіли сусіди загиблої, дівчина не місцева, а нібито приїхала з Володимира. Була студенткою технічного університету.

«Це драма в душі тої дівчинки. Піти на такий крок… Я не знаю. Вони ж тут орендували квартиру, здається», – говорить місцевий житель.

У швидкій зазначають, що медиків викликав колишній хлопець загиблої. Так він представився.