Врятувала сотні життів: в зоні бойових дій загинула молода Героїня Ілона Орлова (ФОТО)

25 червня 2023 року в зоні бойових бій загинула молода Героїня Ілона Орлова.

Ілона Орлова народилася 17-го лютого 1993-го року в селі Жовчів на Прикарпатті. Закінчила Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького. Проходила інтернатуру в Києві.

У мирний час працювала сімейним лікарем у Драбові Черкаської області. Захоплювалася туризмом, обожнювала котів.

Ілона Орлова була старшим лейтенантом медичної служби. У грудні 2019-го року добровільно вступила до лав 2-ої окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Згодом проходила службу у Вінниці.

Із початком повномасштабного вторгнення виконувала завдання у «гарячих точках» фронту у лавах 14-ої бригади Національної гвардії «Червона Калина».

В Ілони залишилися батьки, брат і тітки з родинами…

Ілона Орлова
на фото Ілона Орлова

Близькі Ілони зі сльозами на очах згадують про неї

“Я втратила її, моєї Ілони більше немає. Ця дружба тривала з 15 років до сьогоднішнього дня, який обірвав життя моєї подруги назавжди. Ти рятувала сотні життів але своє не вберегла, ти знала ,що таке війна ,але її не злякалась.

Ми пройшли разом все від перших гулянок, до перших сліз, першого кохання перших розчарувань, першої чарки. Ти неодноразово допомагала мені з порадами в лікуванні всієї сім’ї. Ти знала про мене все як і я про тебе.

Тільки коли ми разом, ми наче повертались в той безтурботний 2009 ,відривались від землі, і всі проблеми ніби зникали. Я дякую тобі за те,що ти була в моєму житті, за те, що любила мене сильно і просто так, за кожне слово підтримки, за кожну випиту чарку, за кожен момент, за підтримку, за те що наважувалась підтримати будь-яку мою неадекватну ідею. Бо довіряла мені на всі 100%, за те, що ніколи не покинула коли було важко за те, що завжди була зі мною до кінця. Я завжди знала що коли ми разом ми можемо все і нічого не страшно бо ми є одна в одної.

З тобою загинула частинка мене, тепер там житимуть спогади і біль. Ми мали ще попасти в Амстердам і Варшаву, але нажаль ти пішла швидше. Ти так багато не встигла…Тебе нема. Вічна пам’ять, спи спокійно, м’яких хмаринок. Люблю тебе сильно сильно Ілона Орлова” – згадує про загиблу Героїню Марта Сеньйо.