Вийшов третій сезон “Відьмака”: відгуки та враження від критиків

Netflix презентував 3 сезон «Відьмака» з Генрі Кавіллом, вперше розділивши контент на дві частини. Так,  перші п’ять серій вийшли 29 червня 2023 року, заключні серії будуть доступні користувачам онлайн-кінотеатру 27 липня 2023 року.

Судячи з оцінок, критикам сподобалося повернення Геральта. Критики хвалять нові епізоди за інтригу навколо головного лиходія, ефектні битви та гру головних акторів. Недоліків також вистачає. Наприклад, часом візуальні ефекти нагадують ігри часів PS3 та Xbox 360, надмірна кількість паралельних сюжетних ліній може плутати, а зміни тону оповідання занадто різкі.

Представники ЗМІ, які встигли переглянути контент раніше за інших, переважно також хвалять третій сезон «Відьмака». Зазначається, що він набагато ближчий за духом до першого, ніж до другого. Проте є й слабкі моменти. Серед недоліків журналісти назвали проблеми з темпом і надто велику кількість сюжетних ліній.

Відьмак
епізод з серіалу “Відьмак”

Відгуки на третій сезон “Відьмака”

“У сезоні чудово показали хімію між Геральтом, Єнніфер і Цирі, але суворе дотримання серіала вихідному матеріалу надовго відтісняє їх на другий план”IGN.

“Ця солянка формує щось одночасно продумане наперед і дуже веселе”Paste Magazine.

“Це масштабна політична і магічна історія, спритно вплетена в п’ять епізодів, а актори до цього моменту виглядають такими, що цілком освоїлися у своїх ролях. Фанатам The Witcher 3 сезон повинен сподобатися”Mashable.

“Що відбувається, коли нейтралітет більше не варіант? Ось питання, яке ставить перша частина сезону. Однак шоу обривається якраз у той момент, коли основні теми сезону починають набувати форми. Дуже неелегантне рішення навіть за мірками Netflix”AV Club.

“Гарний серіал може і навіть повинен грати з переданим настроєм. Але зміна має бути органічною. «Відьмак» перемикається зі смертельно серйозного на фарс, а тихий діалог змінюється видовищним настільки різко, що часом це здається дивним” – Gamestar.

Читайте також: Індіана Джонс 5 встановив небажаний рекорд напередодні виходу