В Росії дві бабки побили дівчину за “звабливий” купальник: бійка потрапила на відео

У Росії дві бабки побили тендітну дівчину через надто “відвертий” купальник. Побоїще трапилося на одному з пляжів Ярославля.

Варто зауважити, що ніхто зі свідків побиття, в ході якого росіянки били дівчину, в тому числі й ногами, не втрутився в те, що відбувалося, воліючи знімати бійку на смартфони.

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на російський паблік Travel News, присвячений подорожам та відпочинку.

“Вибачте, ми не змогли пройти повз. На пляжі “Техас” у Ярославлі дівчину побили через купальник. Як пишуть місцеві медіа, двох корпулентних дам надзвичайно обурив вигляд стрункої молодої дівчини, яка одягла “розпусний купальник”. Після зробленого їй зауваження стався словесний конфлікт, який швидко переріс у бійку. Ну і за класикою, ніхто не заступився, усі знімали хайпові розбірки”, – йдеться в дописі.

Повне відео можна переглянути нижче:

На відео можна побачити масивна росіянка підлітає до худенької росіянки у “відвертому купальнику”. Вона б’є жертву по голові, хапає її за волосся і жбурляє на землю. З гучними криками і ненормативною лексикою зла бабка  “добиває” дівчину, яка лежить на землі.

Після цього до дівчини підбігає ще одна росіянка, чиї параметри теж складно назвати близькими до сучасних еталонів краси, і починає лупасити її ногами.