На Львівщині від удару струмом загинула 9-річна дівчинка: батько просить розголосу

У селі Глібовичі Львівської області внаслідок обриву електричного дроту, струм смертельно вразив 9-річну дівчинку.

Відомо, що дівчинка доторкнулась до дроту, який обірвало через негоду. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Після трагедії, батько загиблої дівчинки опублікував звернення до “Львівобленерго” з проханням замінити аварійну дерев’яну опору на бетонну, але за його словами працівники установи просто втекли:

“Я, Хомик Іван ,батько втраченої донечки Марічки, яка 24.06.2023 року трагічно загинула від електроструму (дріт лежав на дорозі). Жителі, які бачили цей дріт повідомили про це Львівобленерго, але на це ніхто не відреагував.
Сьогодні ,29.06.2023р. ,біля мого дому проїжджало Львівобленерго машиною “Нива”. Я зупинив і розказав їм про те, що в мене на подвір’ї стоїть дерев’яна опора в аварійному стані ( я неодноразово писав заяву на заміну опори в Перемишлянський РЕМ, копії заяв у мене є, телефонував на гарячу лінію і реакції не було). Я хотів почути від керівництва обленерго коли буде встановлено бетонну опору. На моє звернення керівництво Львівобленерго не реагувало і втекли “іншою дорогою”.
Скільки ще мені чекати???” – йдеться в його дописі.
струм
Згодом, Оксана Лукасевич опублікувала фото загиблої 9-річної Марічки і додала, що батько загиблої дівчинки просить розголосу та поширення.