“Готувалася до весілля, її наречений в шоці”: російська ракета обірвала життя молодої волонтерки Анастасії Сенів

Внаслідок сьогоднішньої нічної атаки на Львів загинула 32-річна Анастасія Сенів, яка незабаром мала вийти заміж та готувалась до шлюбу. Вона загинула разом зі своєю 60-річною мамою.

“Сьогодні, унаслідок наймасштабнішого ракетного обстрілу Львова росіянами, ми втратили колегу — Анастасію Сенів. Одна зі зловісних ракет поцілила у житловий будинок — Анастасія разом зі своєю мамою загинули на місці. Дівчині було всього 32 роки.
За 11 років роботи на пошті Анастасія з оператора відділення виросла до посади провідного фахівця у відділі підбору персоналу. Колеги відгукуються про неї найтеплішими словами.
«Настя була як сонечко. Дуже світла людина. Завжди усміхнена, нічого поганого ніколи нікому не казала і не робила. Мала нареченого, з яким планувала пов’язати свою долю, але, на жаль, не встигла… Ворожа ракета обірвала молоде життя. Настя загинула разом з матір’ю. У неї залишився старший брат, невістка, племінники, наречений… Це величезна втрата для нас, з якою дуже важко змиритися і прийняти. Всі, хто знав Настю, пам’ятатимуть її веселою, позитивною, доброю, квітучою, як на цих світлинах», — ділиться Оксана Собчук, начальниця відділу підбору персоналу.
Співчуваємо рідним та близьким. Невимовно боляче втрачати таких людей” – розповідають про загиблу дівчину на офіційній сторінці “Укрпошти” у Facebook.
Анастасія Сенів
на фото Анастасія Сенів

Львівський активіст та депутат ЛМР Ігор Зінкевич, який особисто знав цю родину, розповів наступне:

“Я знаю цю родину, тому що у мене в ЗМІ працює Володимир Садовий – брат Анастасії та син пані Мирослави. Анастасійка офіційно працювала в “Укрпошті”, але допомагала нашій організації, була асистентом журналіста. Дівчина – 1991 року народження, її мама – 1963 року народження. Анастасійка – це щира людина, мала незабаром вийти заміж, вже замовляла банкетний зал. Через два тижні мала обирати ресторан. Її наречений в шоці. Для мене вона залишиться маленьким янголом, яка ніколи не залишалась байдужою, намагалась завжди допомагати”, – зазначив Ігор Зінкевич.

Ракета влучила у сусідню квартиру

За словами Ігоря Зінкевича, ворожа ракета влучила в квартиру, яка розташовувалась поруч з тією, де мешкала Анастасія з мамою.

“Від вибухової хвилі вибило вікна в багатьох квартирах в тому периметрі. В квартирі була Анастасійка з мамою. Було таке, що Володимир часто відправляв свою дитину до них, але не того разу. Часто сам там бував, але в той час був на патрулюванні”, – зазначив Ігор Зінкевич.

Раніше ми писали, що вночі росіяни атакували калібрами Львів та область, відомо про 4 загиблих, 34 постраждалих.