“Здійснив мрію”: Dzidzio заспівав чуттєву пісню з 10-річною незрячою дівчинкою і вразив мережу

10-річна Анна-Марія довела, що проблеми зі здоров’ям ніщо у порівнянні із силою духу, сформованою на любові до України. Дівчинка чудово співає, збираючи своїми виступами кошти для війська.

Про це повідомляє Роман Онишкевич.

Якось в інтерв’ю дівчинка зізналася, що її улюбленим співаком є Dzidzio і вона мріє з ним познайомитися.

“Добре, що світ тісний, а спільні друзі – небайдужі. Дякую Юрію Смертигу, Зенику Коту та іншим гарним людям, які посприяли, аби зустріч відбулася. Великий респект Михайлу Хомі (Dzidzio). Коли він почув про бажання своєї маленької прихильниці, то попросив трошки зачекати. І зовсім не зі звйоздних понтів. Йому потрібен був час на створення пісні, яку він під час зустрічі заспівав з Анною-Марією. Маю підозру, що їхня дружба надовго”, – зазначає Роман Онишкевич.

Dzidzio з Анною-Марією
на фото Dzidzio з Анною-Марією

“Дуже втішений великістю маленької Анни-Марії, людяністю Михайла та небайдужістю своїх друзів. Доброта до своїх у нинішній час нам конче необхідна, як зворотній і обов’язковий бік ненависті до ворога”, – додав Роман Онишкевич.

Під час зустрічі з Анною-Марія Михайло Хома разом з нею заспівав пісню, яку він написав для дівчинки:

Dzidzio з Анною-Марією
Dzidzio з Анною-Марією разом виконують пісню

На прощання Михайло Хома розповів Анні-Марії про свою мрію: має намір знімати новий кліп, у якому він заспіває разом з Анною-Марією. Як тільки появиться, цей кліп ми обов’язкового про це напишемо.

Користувачі соцмереж також вражені вчинком Михайла Хоми і висловлюють йому свою подяку:

  • Михайло, зовсім не такий, яким його вважають, це неймовірно світла і добра людина, уже не буду казати про оперний голос…
  • Як то файно, коли мрії збуваються. Дитячі мрії завжди особливі!
    Дякую гарним людям!
  • У темний час добре видно світлих людей.