“Все через ревнощі”: у Польщі ревнивець застрілив нареченого дівчини, а потім і собі прострелив голову (ВІДЕО)

У центрі міста Познань в Польщі стався жахливий випадок вбивства, пов’язаний з коханням, коли ревнивець напав на популярного блогера та його наречену. Цей страшний інцидент викликав шок серед місцевих мешканців та викликав значний резонанс у соціальних мережах.

Про це повідомляє популярне польське видання onet.pl, передає “Це моя Україна“.

За даними поліції, подія сталася на очах у багатьох людей в центральній частині міста. Хлопець розстріляв блогера, коли той знаходився на вулиці зі своєю нареченою. А потім застрілився і сам.

Зараз поліція активно займається розслідуванням цього злочину і намагається з’ясувати мотиви нападу. За неофіційною інформацією, головною причиною цього насильства були ревнощі з боку зловмисника, пов’язані зі стосунками блогера з його нареченою.

Жертвою нападника став Конрад Домагала, блогер та знаний художник. За інформацією місцевих ЗМІ, він був співробітником відділу обслуговування слухачів Лодзинської філармонії.

Про трагічну загибель чоловіка повідомив у соціальних мережах, зокрема, Каміль Гжебита, депутат міської ради Мурованої Ґосліни.

“Вчора, серед білого дня, молодий хлопець був застрелений на очах у своєї нареченої. Він був, напевно, найбільш позитивною і життєрадісною людиною, яку я знав. Він був художником, блогером, завжди усміхненим і добрим”, – зазначають у місцевому самоврядуванні.

Про смерть Домагала також повідомила на своїх сторінках у Facebook і Twitter Асоціація низьких податків.

“У нього було все життя попереду. Важко писати щось значуще про цю трагедію, тому що ця смерть не має сенсу. Його вбили за те, що він просто закохався” – написали в Асоціації низьких податків.

Спільнота в Інтернеті вражена трагедією і активно висловлює своє співчуття сім’ї та близьким загиблого.

Визначив геолокацію пари через соцмережі

Зловмисник нібито не міг змиритися з тим, що жінка, яка стала свідком вбивства – Юлія раніше зустрічалася з ним, проте тиждень тому заручилася з убитим.

Ні Юлія, ні Конрад не жили в Познані. Вони вирішили поїхати туди незабаром після заручин. Польські журналісти стверджують, що на допомогу вбивці прийшли соціальні мережі. На їх основі він встановив місцезнаходження пари.

Свідок зняв на відео розправу над 30-річним чоловіком. На кадрах видно, як на вулиці лежить жертва, а жінка стоїть на колінах біля коханого. Після цього нападник стріляє у себе. Автора відео уже розшукує поліція.

Переглянути відео можна за посилання. Кадри достатньо жорстокі, тому людям з слабкою психікою не радимо дивитися.