Найпопулярніші іграшки БДСМ

Пошук якісної атрибутики для практик БДСМ – нелегке завдання. Справа навіть не в пошуку магазину з широким асортиментом гідних девайсів. Тут відіграє роль і питання особистих уподобань. Люди, які практикують БДСМ, абсолютно не схожі один на одного. Якщо одні пари використовують під час сесій жорсткі затискачі та поножі для підвісів, то інші обмежуються наручниками і стеком.

На щастя, в інтим-магазині НеДляСкуки є іграшки бдсм на будь-який смак, як від світових брендів, так і власного виробництва. Ми не можемо передбачити, що саме припаде до душі тій чи іншій парі практиків, але ми точно знаємо, що новачки в першу чергу звертають увагу на бдсм набір, а більш досвідчені користувачі – на якісні ударні інструменти з натуральної шкіри. Втім, ми склали невеликий список БДСМ іграшок, які варто спробувати як початківцям, так і досвідченим користувачам.

  1. Затискачі для сосків – обмежень за дизайном і зовнішнім виглядом немає, але краще взяти стандартні металеві затискачі з м’якими силіконовими наконечниками. Вони обов’язково мають бути з регулюванням, щоб мати можливість змінювати силу стиснення. Декор у вигляді намистин, пір’я, металевих ланцюжків – вітається, але не обов’язковий для успішної стимуляції.
  2. Кляп – буквально маст хев девайс для практикуючих. Простий у використанні, оснащений ремінцем з можливістю регулювання розміру за обхватом голови. Кляп може бути пластиковим або силіконовим, з отворами в кулі (щоб полегшити дихання) або без них. Головна мета використання кляпа зовсім не в тому, щоб змусити свого партнера хоч ненадовго замовкнути. Але я думаю, ви й самі все зрозумієте в процесі.
  3. Нашийник з повідцем – пальму першості забирають вироби з натуральної шкіри. Максимально лаконічні, без зайвих деталей. Строгість і ласка – ідеальне словосполучення, яким можна описати цей атрибут. Нашийник повинен легко регулюватися і мати достатню довжину повідця, щоб тримати партнера на бажаній відстані без заподіяння шкоди здоров’ю.
  4. Мотузки для шибарі – мотузки з натурального матеріалу, різної довжини. Можуть служити в якості імітації наручників або для повноцінної естетично-еротичної обв’язки. Мотузки забезпечать яскраві відчуття від зв’язування, і, звичайно ж, новий досвід. Матеріал не пружинить, обробляється спеціальними речовинами для абсолютної безпеки обох партнерів.
  5. Низькотемпературні свічки – особливі свічки з натурального воску, які не залишають опіків на тілі. Ігри з воском можуть бути доволі різноманітними та естетичними, а контакт теплого воску з ерогенними зонами значно посилить приємні відчуття від практики. Зазвичай такі свічки – це тільки ручна робота, можуть бути виготовлені в будь-якому кольорі та діаметрі.
  6. Маски – чудовий атрибут для практик із депривацією. Існують різні варіанти масок: з відкритими очима і закритим ротом, із заплющеними очима, зі шнурівкою ззаду тощо. Кожна з них використовується для конкретних цілей і при правильній експлуатації – абсолютно безпечна.
  7. Наручники – існує щонайменше сотня гідних моделей наручників: з натуральної або штучної шкіри, з металу, силікону і навіть з кристалів Сваровскі. Одні призначені лише для естетичного задоволення і фіксують руки абсолютно умовно, інші ж – максимально жорсткі і часто залишають сліди на ніжній шкірі зап’ясть.
  8. Ударні інструменти – робота з флоггерами, стеками та іншими девайсами – досить непроста практика. Спонтанні хаотичні удари без підготовки не принесуть бажаного задоволення, але легко можуть стати причиною травм. Новачкам достатньо буде невеликого флоггера – завдати травм таким інструментом неможливо, а ось “поставити” руку, розкуштувати процес флагеляції на смак – дуже навіть допоможе. Досвідчені тематики гідно оцінять батоги ручної роботи: снейки, кішки, арапники; більш жорсткі шльопалки або витончені стеки для точкових ударів.

Виходячи з багаторічного досвіду, можу сказати, що іграшки для БДСМ мають бути безпечними, якісними та естетичними. Не всі з них однаковою мірою універсальні і підходять як новачкам, так і досвідченим коханцям. Однак у секс-шопі НеДляСкуки ви можете підібрати варіації девайсів з огляду на свій досвід та вподобання або знайти для себе щось абсолютно нове, але таке, що стимулює на дивовижний досвід в інтимній сфері.