“Я сейчас твою маму ви**бу”: в Італії росіянин накинувся з кулаками на підлітка з України

В інтернеті появилося відео на якому росіянин з кулаками напав на українського підлітка та жорстоко його побив. На разі невідомо, чи відреагувала на це італійська поліція, але згідно законів цієї країни, жорстоке побиття людини тут карається кримінальною відповідальністю. Користувачі соцмереж просять максимального розголосу, щоб італійські правоохоронців все ж знайшли і затримали цього росіянина.

Відповідне відео з побиттям підлітка виклав телеграм-канал “Всевидящее око“.

“Українець в Італії зустрів фанатку “русского мира”. Між ними почався словесний конфлікт, після чого чоловік цієї жінки відправив у нокаут підлітка та вибив камеру з рук” – зазначають на телеграм-каналі “Всевидящее око”.

Ось саме відео:

На відео можна побачити, як український підліток конфліктує з росіянкою, яка не приховує що є прихильницею “русского мира” та є “Z-патріоткою”. Жінка також не може відповісти, що вона робить у “загниваючій Європі”, а просто погрожує своїм чоловіком. Згодом прибігає чоловік росіянки і з кулаками накидується на українського підлітка. Також росіянин вигукує «Сук*, бл*, я твою маму вы*бу».

Сподіваємося, що італійські правоохоронці знайдуть цього росіянина і притягнуть його до відповідальності.