Або дрони, або серіали і барабани: Кондратюк розкритикував виділення 33 млн грн. на серіал “СМТ Інгулець”

Відомий продюсер, та шоу-мен Ігор Кондратюк розкритикував виділення 33 мільйонів гривень на зйомку серіалу “СМТ Інгулець” продакшину, який очолює Юрій Горунов.

Згідно з даними електронної системи публічних закупівель Prozorro у вівторок, 18 липня, був підписаний контракт, за яким компанія відомого ведучого Юрія Горбунова за бюджетні кошти створить серіал “СМТ Інгулець”. Замовником виступає ДП “Мультимедійна платформа іномовлення України”, – звернув увагу народний депутат України Володимир Ар’єв у Facebook.

“Вибір простий: або дрони (та інші засоби ураження окупантів), або – серіали і барабани. Але останніми рашиста з України не вигониш! (якщо і давати гроші кінобізнесу під час війни – то на документальні фільми. Які фіксуватимуть силу і незламність ЗСУ, трагедію та героїзм українців, і злочину російських варварів)…

… Шановний Юра (Ред. Юрій Горбунов), на чорта зараз використовувати державні 33 мільйона, коли в країні зараз не вистачає дронів та засоів боротьби з дронами росії. Навіщо? Я звертаюсь публічно, тому що я розумію, що ти не шантажом взяв ці гроші. Їх тобі виділили. Може це відео подивляться ті хто тобі їх виділили і в них хоть щось спрацює. Якщо ми зараз будемо добудовувати музей Голодомору, росіяни які нас переможуть, о у нас немає дронів і не тільки дронів, о ми не підтримуємо нашу армію, вони у цюму музеї зролять музей ганьби української нації. Я не хочу щоб цього підбулось. Люди добрі не використовуйте зараз державні конти ні на що, крім критичної інфраструктури та ЗСУ, благаю”, – зазначив Кондратюк.