Які фільми слід обов’язково переглянути у 2023 році

2023 рік обіцяє бути багатим на цікаві та захоплюючі фільми. Ось кілька найцікавіших, на мій погляд, фільмів, які варто подивитися в цьому році:

  • “Дюна: Частина друга” (Dune: Part Two) – продовження епічної науково-фантастичної стрічки Дені Вільнева, яка вийшла в 2021 році. У другому фільмі Пол Атрейдес (Теммі Шаламе) продовжить свою боротьбу за право керувати планетою Арракіс.
  • “Астероїд-Сіті” (Asteroid City) – нова стрічка Уес Андерсона, який славиться своїми оригінальними та стилістичними фільмами. У “Астероїд-Сіті” Андерсон розповідає історію про групу дітей, які проводять літо в містечку на астероїді.
  • “Вартові галактики 3” (Guardians of the Galaxy Vol. 3) – третя частина популярної франшизи Marvel. У новому фільмі Вартові галактики зіткнуться з новим ворогом, який загрожує знищити Всесвіт.
  • “Джон Уік 4” (John Wick: Chapter 4) – продовження бойовика про кіллера на ім’я Джон Уік. У новому фільмі Уіку доведеться битися з найнебезпечнішими вбивцями світу.
  • “Форсаж 10” (Fast X) – десята частина популярної франшизи про швидкі та люті автомобілі. У новому фільмі команда Доми Торетто вирушає в космічні пригоди.

Це лише кілька з багатьох цікавих фільмів, які виходять у 2023 році. Я впевнений, що цей рік буде щедрим на кіномистецтво, і я з нетерпінням чекаю на нові шедеври.

Фото: instagram.com/dunemovie