“Чорний марсіанин” скаржиться, що не беруть на роботу через тату та зміну тіла

Чоловік, який кардинально змінив своє тіло та повністю вкрив його татуюваннями, щоб виглядати як «чорний марсіанин», сказав, що не може знайти роботу, оскільки люди «засуджують» його.

Француз Ентоні Лоффредо відомий як Чорний марсіанин через екстремальні модифікації тіла, такі як розділений язик та імплантати, а також вкрите татуюваннями з голови до п’ят, включаючи очні яблука, тіло. Завдяки своїй екстраординарній зовнішності у своєму Instagram чоловік зібрав 1,2 млн. фоловерів.

Але, незважаючи на його велику кількість підписників у соціальних мережах, у реальному житті Лоффредо розповів про труднощі, з якими він стикається через свій незвичайний зовнішній вигляд, зокрема про пошук роботи, – повідомляє indy100.com

марсіанин
Фото з відкритих джерел

Виступаючи в епізоді подкасту Club 113, Лоффредо сказав: «Я не можу знайти роботу, там багато негативу. Це може бути позитивним, оскільки ти почуваєшся краще, але ти маєш знати, що є й темна сторона».

Лоффредо також розповів про те, як це – щодня мати справу з тим, як незнайомці реагують на нього. Він пояснив: «Це щоденна боротьба, тому що щодня ви знаходите нових людей, які не розуміють, які засуджують тебе.

марсіаний
Фото з відкритих джерел

«Таке життя, не всі все розуміють. Як також багато чого не розумію про багатьох людей. Не можна когось засуджувати, ніхто не знає, що в когось в голові, чому вони це роблять, з цією людиною потрібно поговорити», – сказав чорний марсіанин.

Щоб реалізувати свій «проект» виглядати як інопланетянин, Лоффредо ампутували два пальці на лівій руці, а також вуха та кінчик носа. Однак марсіанин наполягав, що він просто нормальний хлопець, який хоче, щоб до нього ставилися як до нормальної людини.

марсіанин
Фото з відкритих джерел

«Я звичайний хлопець, я працюю, у мене є сім’я… Мені подобається, коли на мене дивляться як на нормального хлопця з роботою, сім’єю, у якого є друг, дівчина і все таке. Ось що робить мене нормальним», – зазначив він.