“15 років життя віддала роботі з дітками”: в жахливій ДТП обірвалося життя молодої вчительки з Хмельниччини

Сумна новина прийшла до нас з Хмельниччини. Внаслідок жахливої аварії обірвалося життя молодої вчительки Панцюк Олени Дмитрівни.

Про це повідомляє Шепетівська Гімназія Пансіон, передає “Це моя Україна“.

“Страшна сумна звіста прийшла у нашу шкільну родину. 23 липня внаслідок жахливої ДТП перестало битися серце нашої колеги Панцюк Олени Димитрівни, світлої, щирої, справжньої людини, яка 15 років життя віддала роботі з дітками. Ця звістка глибоким болем обізвалась у серцях тих, кому доля подарувала можливість спілкування з Оленою: колегам , учням, батькам. Вона була надзвичайною, сонячною, яка осявала всіх навколо. “Наша Лєна”, саме так називали її “особливі” дітки нашого закладу, з якими вона працювала протягом п’яти останніх років.
Люба наша Оленко! Немає таких слів, щоб висловити нашу печаль , про те що вже не б’ється твоє турботливе серце, у котрому вистачало тепла для всіх. Скільки не мине часу, ти завжди поряд з нами: в наших серцях, думках, спогадах.
Молимо Бога, щоб подарував якнайшвидше одужання твоєму синові, твоємо маленькому продовженню у цьому житті.
Вічного життя тобі у Царстві Небеснім та спокою твоїй душі. Легких хмаринок тобі…” – зазначають у гімназії де працювала Олена.
вчительки
на фото Панцюк Олена