“Будь-якої миті може обірватися тромб”: скандальний одеський воєнком пояснив чому його не можна арештовувати (ВІДЕО)

Скандальний одеський екс-воєнком Євген Борисов, в якого НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення майже на 190 мільйонів гривень, прибув на суд і заявив, що будь-якої миті у нього може обірватися тромб і він може померти, тому заарештовувати його не можна.

Про це повідомив відомий військовий журналіст Андрій Цаплієнко у своєму телеграм-каналі.

“Скандальний колишній  одеський військком Борисов на суді заявив, що будь-якої миті у нього може обірватися тромб і він може померти, тому заарештовувати його не можна.

Також під час судового засідання Борисов демонстрував свої травми та наслідки від вогнепального поранення. За словами Борисова, йому теж не можна нервувати, а лікарі порадили пройти реабілітацію за кордоном” – йдеться в дописі Андрія Цаплієнка.

Відео з зали суду:

За результатами засідання, суд на 2 місяці відправив під варту Євгена Борисова, повідомляють кореспонденти Суспільного. Борисов може внести заставу у розмірі 150 мільйонів гривень.

Зазначимо, що крім обвинувачення у незаконного збагачення у розмірі 190 млн. грн., одне з журналістських розслідувань показало, що мати одеського екс-військкома минулого року стала власницею вілли в Іспанії вартістю понад 4 мільйони євро. Крім елітної закордонної нерухомості, цьогоріч вона придбала автомобіль Mercedes-Benz EQV за майже 3 мільйони гривень.

Згодом правоохоронці встановили, що й теща Борисова впродовж останніх років стала власницею коштовного автопарку, не маючи для цього достатніх коштів законного походження. До нього входили: Toyota Land Cruiser Prado, Mercedes-Benz G 63 AMG, Toyota Land Cruiser.

Дружина ексвійськкома також придбала іншу закордонну нерухомість – офісне приміщення в Іспанії вартістю 737 тисяч євро, також не маючи для цього достатньої кількості законно отриманих активів та доходів.

на фото вілла в Іспанії матері Борисова вартістю 4 млн. євро. Одеський воєнком
на фото вілла в Іспанії матері Борисова вартістю 4 млн. євро