Стало відоме ім’я нацгвардійця, який сьогодні загинув на блокпості в Києві: “з 2014 року боронив Україну”

Сьогодні, 25 липня 2023 року на одному з блокпостів у місті Києві водій іномарки наїхав на двох нацгвардійців. Один з них на жаль загинув, іншого госпіталізували до лікарні з травмами.

Як стало відомо, загиблим виявився 49-річний військовий Володимир Жудро, який з 2014 року захищає українську землю від російських загарбників.

Про це повідомляє Військова частина 3030, передає “Це моя Україна“.

“Командування та побратими висловлюють щирі співчуття рідним та близьким гвардійця Володимира Жудро, який сьогодні загинув унаслідок ДТП на блокпосту у Києві.
Володимиру було 49 років.
У 2014-2015 роках боронив Україну в складі добровольчих підрозділів. З початком повномасштабної збройної агресії він був мобілізований до лав Національної гвардії України, брав участь в бойових діях на Сході України та, після повернення, виконував завдання пов’язані із забезпеченням правового режиму воєнного стану, безпеки під час комендантської години, зокрема на блокпостах у столиці.
У Володимира залишився син та мати похилого віку.
Трагедію розслідують правоохоронці.” – йдеться в повідомлені.
загинув на блокпості
на фото загиблий Володимир Жудро

Смертельна ДТП трапилася 25 липня 2023 року близько 00:05 у Святошинському районі столиці. За даними слідства, керманич автівки, рухаючись по проспекту Берестейському в період дії комендантської години, здійснив наїзд на військовослужбовців Національної гвардії України, які несли службу на блокпосту.

фото з місця ДТП