У Хмельницькому дівчина витанцьовувала під російську попсу на фоні портретів загиблих військових

У місті Хмельницький дівчина витанцьовувала під російську попсу на фоні портретів загиблих Героїв на “стометрівці”. Відео згодом поширили в місцевих пабліках.

«На одному з банерів мій рідний брат…. Немає слів… Знайти – з батьками- привести на Раково – на Алею слави – зїсти землі з кожної могили!!!» – написала у коментарі сестра загиблого військового.

Згодом стало відомо, що ролик під російську попсу зняла 13-річна школярка з ніком в Instagram tochkka0. Дівчина скаржиться, що як тільки опублікувала відео, люди почали писати негативні коментарі. Лише після того, вона зрозуміла свою помилку.

Відео з танцями дівчини під російську попсу:

Дівчина записала вибачення

“Я звикла до небесної сотні і навіть забула, що вона там стоїть. Та станцювала ту х***, виклала, після першого коменту я зрозуміла, що я зробила та одразу ж видалила. У мене в самої в сім’ї всі військові і я прекрасно це розумію, не мало близьких для мене людей було в полоні, залишалися назавжди інвалідами, а ще деяких я втрачала назавжди. Тому я вибачаюсь”, – написала дівчина на власній сторінці.

Зазначимо, шо у ролику звучала версія пісні російської поп-групи “Вінтаж”.

“Я зробила помилку тим, що затупила і за це не один раз вибачалась…Кожен день біля небесної сотні сплять алкаші та бомжі, співають та танцюють інші люди. Проходять свята, ярмарки…”, – спробувала знайти виправдання дівчина

Водночас у сторіс дівчина зраділа, що під’їхав піар та скачуть перегляди самих сторіс.