“Не існує тих слів, щоб висловити біль”: обірвалося життя 27-річного священника Владислава Химича

На 27 році життя обірвалося життя молодого, але вже дуже мудрого та доброго священника Владислава Химича. Це велика втрата для місцевої громади греко-католиків.

Цю трагічну звістку повідомили у Мукачівській греко-католицькій єпархії, передає “Це моя Україна“.

Любі брати і сестри,

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо вам, що на 27-му році життя та на 2-му році священства, упокоївся у Господі наш дорогий ієрей Владислав Химич. Його трагічний відхід – велика рана для Мукачівської греко-католицької єпархії.

У похоронних відправах ми молимось молитву: “Боже духів і всякої плоті, Ти смерть подолав, і диявола знищив, і життя світові Твоєму дарував. Сам, Господи, упокой душу усопшого раба твого у місці світлому, у місці квітучому, у місці спокійному, звідки втекла болізнь, печаль і зітхання. Всяке прогрішення, вчинене ним словом, або ділом, або помислом, як благий і чоловіколюбець Бог прости, бо немає чоловіка, що жив би, а не згрішив; Ти бо один без гріха, правда твоя – правда вовіки, і слово Твоє –істина”. Уповаючи на Боже милосердя, віддаємо сьогодні отця Владислава в обійми люблячого Небесного Батька! Всі ми разом у скорботі, та пам’ятатимемо його з любов’ю, вдячністю і повагою.

Відпочинь у мирі, добрий пастирю” – повідомляють в управлінні Мукачівської греко-католицької єпархії.

фото Владислава Химича
фото Владислава Химича
Життя людське, мов тоненька нитка, обривається.
Не існує тих слів,щоб висловити біль, горе, від якого плачуть наші серця.
Отець Владислав, ми сумуємо за Вами. Не можемо повірити в те, що навіки перестало битися Ваше турботливе серце. Ви були для нас порадником і наставником. Ви прожили своє коротке і в той же час духовно багате життя, піклуючись про всіх. В наших серцях Ви житимете вічно, ми завжди будемо пам’ятати Вас, Ваше добре і щире серце. Хай буде лебединим пухом Вам земля, а душі – Царство Небесне.

Щирі співчуття сім‘ї, близьким, родині!” – згадує про отця Владислава Irka Korovsjka.