4 серпня 2023 року: прогноз погоди в Україні

За прогнозом Укргідрометцентру, 4 серпня 2023 року в Україні буде переважно сонячно, лише на заході та півночі країни можливі поодинокі дощі. Температура повітря вдень становитиме від 20 до 25 градусів тепла, в Києві та на півдні країни – до 27 градусів.

Погода в Києві

У Києві 4 серпня буде переважно сонячно, без опадів. Температура повітря вдень становитиме 27 градусів тепла, вночі – 18 градусів тепла. Вітер південно-західний, 5-10 метрів на секунду.

Погода в інших регіонах України

На заході України 4 серпня буде хмарно з проясненнями, можливі поодинокі дощі. Температура повітря вдень становитиме від 20 до 23 градусів тепла, в Карпатах – до 15 градусів тепла.

На півночі України буде хмарно з проясненнями, можливі поодинокі дощі. Температура повітря вдень становитиме від 20 до 22 градусів тепла, в північних областях – до 18 градусів тепла.

На сході України буде хмарно з проясненнями, можливі поодинокі дощі. Температура повітря вдень становитиме від 22 до 25 градусів тепла, на Донбасі – до 27 градусів тепла.

На півдні України буде переважно сонячно, без опадів. Температура повітря вдень становитиме від 25 до 27 градусів тепла, на Одещині – до 29 градусів тепла.

Погода на морі

У Чорному морі 4 серпня буде спокійно, хвилі до 1 метра. Температура води становитиме від 22 до 24 градусів тепла.

Погода на Азовському морі

На Азовському морі 4 серпня буде спокійно, хвилі до 0,5 метра. Температура води становитиме від 23 до 25 градусів тепла.

Рекомендації

За прогнозом синоптиків, 4 серпня в Україні буде переважно сонячно, лише на заході та півночі країни можливі поодинокі дощі. Тому у цих регіонах бажано взяти із собою парасольку або плащ.

У Києві та на півдні України буде тепло і сонячно, тому можна сміливо планувати прогулянки, похід на пляж або пікнік.

На заході та півночі країни вночі може бути прохолодно, тому бажано взяти із собою теплий одяг.