“Були найкращими подружками”: у ДТП в Лубнах загинула 16-річна дівчина і її 17-річна подруга

В містечку Лубни, що на Полтавщині трапилася трагічна ДТП. Автомобіль BMW на швидкості зіткнувся з автомобілем ВАЗ. Від дуже сильного удару ВАЗ перекинувся, а BMW протягнуло ще кілька десятків метрів. З позашляховика вилетіли водій та дві неповнолітні дівчини, вони на жаль загинули. Дивом вижила ще одна пасажирка. Водій ВАЗ також постраждав, його госпіталізували до медзакладу.

Як пишуть місцеві видання ДТП трапилося в неділю, 30 липня, на Володимирському проспекті близько 8 вечора. За даними правоохоронців зіштовхнулися два автомобілі – ВАЗ та BMW Х5. На разі триває слідство і з’ясовуються всі деталі ДТП.

Внаслідок цієї аварії загинули дві молоді дівчини: 16-річна Даша Булатецька та 17-річна Юлія Прокопенко. Місцеві мешканці зазначають, що вони були найкращими подружками. Від сильно удару їх викинуло з автомобіля BMW на дорогу. Юлія ще була жива, коли її забирала швидка, але померла в лікарні. Даша Булатецька загинула на місці аварії. Також загинув 25-річний водій цього автомобіля Олег Ломака.

Фото з місця аварії:

ДТП в Лубнах