Молитва на 6 грудня, до святого Миколая, щоб отримати захист для всієї сім’ї та здоров’я

6 грудня приходить народне свято святого Миколая та церковний день пам’яті Миколи Чудотворця. У цей період за вікнами міцнішають морози, а дітки та дорослі отримують подарунки. В цей день важливо помолитися до святого Миколая та попросити здоров’я та захисту для своєї сім’ї, повідомляє “Це моя Україна“.

Сильна молитва до святого Миколая

“Всеблагий отче Миколаю, великий і предивний чудотворче! Ти своїми молитвами лікував усяку недугу і болість, ти своїм заступництвом визволяв від певної смерти, ти своєю опікою відганяв біду. Щиро благаю тебе, скорого утішителя тих, хто в горі й потребах нинішнього життя: поспіши й до мене зі своєю поміччю, захисти мене і всіх людей від вогню й води, від голоду й пошесті, від тяжкої хвороби і несподіваної смерти.

Охороняй мене все життя, особливо ж у страшну хвилину переходу з дочасного життя до вічності. Захисти мене тоді щитом твоєї молитви перед справедливим гнівом Христа Бога і допоможи мені, щоб я сподобився (-лася) навіки разом з тобою прославляти і величати Боже милосердя. Амінь.

Що можна робити 6 грудня:

  • 1. Микола Чудотворець опікується дітьми – тому в день його пам’яті прийнято пригощати солодощами дітей
  • Прийнято дарувати подарунки і один одному — вважається, що щира щедрість і безкорисливість обов’язково звернуть на себе увагу святого, який і сам мав за життя ці якості.
  • Хороший день для фінансових угод, регулювання цін, якщо ви власник бізнесу, займаєтеся реалізацією товарів та послуг.
  • Хороший день для примирення – вороги і вороги, що примирилися в цей день, довгий час будуть вірними друзями і соратниками.

Що не можна робити 6 грудня 2022 в день Святого Миколая:

  •  Сьогодні не можна робити недобрі вчинки, а також засуджувати будь-кого і сваритися.
  • Цього дня не можна важко працювати, прибирати в хаті та займатися рукоділлям.
  • Не слід гостям приходити до будинку з порожніми руками, особливо якщо у ньому є діти. Їм потрібно подарувати багато солодощів, іграшок та книг, щоб вони весь рік були веселими та щасливими.