Стало відомо коли вийде фільм “Я – легенда 2”

Фанати Уїлла Сміта з нетерпінням чекають виходу на екрани фільму “Я – легенда 2”, адже ця стрічка має бути багатообіцяючою. В цій статті ми розповімо, що відомо про це фільм на даний момент.

У 2007 році на екрани вийшов фільм “Я – легенда”, який розповідав про Роберта Невилла, єдиного вцілілого в Нью-Йорку після епідемії смертельного вірусу. Фільм був досить успішним і зібрав у прокаті понад 585 мільйонів доларів.

У 2022 році було оголошено про те, що готується до зйомок продовження фільму під назвою “Я – легенда 2”. У ньому знову зіграє Уїлл Сміт, який виконав головну роль у першій частині. Режисером фільму буде Френсі Лоуренс, який також працював над першою частиною.

Дата виходу фільму “Я – легенда 2”

Офіційної дати виходу фільму “Я – легенда 2” поки немає. За деякими даними, він може вийти в кінці 2024 року, але з більшою ймовірністю він з’явиться на екранах у 2025 році.

Відгуки про фільм “Я – легенда”

Фільм “Я – легенда” отримав позитивні відгуки критиків. Вони відзначили акторську гру Уїлла Сміта, спецефекти та атмосферність фільму.

Деякі критики вважають, що фільм трохи відходить від книги Річарда Метісона, на якій він заснований. У книзі Роберт Невілль – чорний чоловік, а в фільмі він білий. Крім того, у книзі Невілль виявляє, що не єдиний вцілілий, а в фільмі він справді один.

Незважаючи на ці відхилення від книги, фільм “Я – легенда” вважається одним з найкращих постапокаліптичних фільмів. Він тримає глядача в напрузі до самого кінця і залишає після себе глибоке враження.

Вам буде цікаво: Відгуки на серіал “Падіння дому Ашерів” 2023 року

Ось деякі відгуки глядачів про фільм “Я – легенда”:

  • “Фільм дуже атмосферний і тривожний. Він змушує задуматися про те, що б ми зробили, якщо б опинилися в такій ситуації”.
  • “Уїлл Сміт зіграв просто чудово. Він переконливо передав внутрішній світ головного героя”.
  • “Фільм не ідеальний, але він точно вартий перегляду”.