Коли вийде фільм “Форсаж 11”

Фільм “Форсаж 11”, режисером якого є Луї Летерье, а авторами сценарію – Джастин Лин і Дэн Мазо, запланований до виходу на великі екрани 4 квітня 2025 року. Це буде одинадцята частина знаменитої франшизи і друга частина її фінального трилогії.

Зйомки фільму почалися 20 жовтня 2023 року в Лос-Анджелесі. У них беруть участь зірки попередніх частин, такі як Він Дизель, Дуейн Джонсон, Джейсон Стейтем, Мішель Родрігес, Наталі Еммануель, Джейсон Момоа, Тайріз Гібсон і Сон Ганг.

Сюжет фільму поки що тримається в секреті. Однак відомо, що він буде продовженням подій “Форсажу 10”, який вийшов у травні 2023 року. У фільмі “Форсаж 10” команда Домініка Торетто зіткнулася з новим ворогом – архітектором, який хоче знищити світ.

Відомо також, що в “Форсажі 11” з’явиться новий персонаж – Данте Реєс, якого зіграє Джейсон Момоа. Данте – брат Летті Ортіс, яка загинула в “Форсажі 9”.

Вихід “Форсажу 11” з нетерпінням чекають мільйони шанувальників франшизи. Фільм обіцяє бути захоплюючим і повним екшену.

Раніше ми писали: Відгуки на серіал “Мисливиці” 2023: чи варто дивитися

Цікаві факти про фільм Форсаж 11

  • Фільм “Форсаж 11” стане останнім фільмом франшизи з Вином Дізелем у ролі Домініка Торетто. Дизель оголосив про це в 2023 році.
  • Фільм буде зніматися в різних місцях світу, включаючи Лос-Анджелес, Лондон, Париж і Рим.
  • Фільм буде мати бюджет у розмірі понад 200 мільйонів доларів, що робить його одним із найдорожчих фільмів, коли-небудь знятих.
  • Фільм буде знятий у форматі IMAX, щоб забезпечити глядачам найкращий можливий досвід перегляду.

Шановники франшизи “Форсаж” з нетерпінням чекають виходу фільму “Форсаж 11”. Фільм обіцяє бути захоплюючим і повним екшену.