Під час виконання бойового завдання, на Донецькому напрямку загинув 32-річний воїн з Київщини

Під час виконання бойового завдання, на Донецькому напрямку загинув 32-річний Герой з міста Фастів Василь Гаршин.

Про це повідомляє Фастівська міська рада, передає “Це моя Україна“.

“Фастівська громада у скорботі
Під час виконання бойового завдання, на Донецькому напрямку загинув військовослужбовець, Захисник, мешканець Фастова Василь Гаршин.
Гаршин Василь Валерійович народився 4 липня 1991 року в м.Фастові. Навчався у ЗОШ №9, пізніше закінчив Фаховий коледж геологорозвідувальних технологій в Києві.
На початку шикоромасштабного вторгнення росії, чоловік був призваний до лав Збройних Сил України, проходив службу у Василькові, був зв’яківцем у бригаді тактичної авіації, пізніше, боронячи країну від ворога на східному напрямку, став на посаду гранатометника 1 механізованого відділення 1 механізованого взводу 1 механізованої роти 2 механізованого батальйону.
Загинув Захисник 3 квітня 2024 року в районі населеного пункту Новобахмутівка, що на Донеччині. Василь був дуже гарною людиною та добрим другом, хорошим сином та коханим чоловіком. У Василя Гаршина залишилися батьки Ніна Михайлівна та Валерій Леонідович, сестра Лілія, брати Віталій та Максим, дружина Наталія.
Розділяємо з родиною біль втрати. Не пробачимо ворогові жодної загубленої душі. Вічна пам’ять та вічна слава Герою.
Про дату і час поховання Захисника Василя Гаршина буде повідомлено додатково” – повідомляють у Фастівській міській раді.