Під час виконання бойового завдання героїчно загинув 19-річний військовий ЗСУ Юрій Гук

На превеликий жаль в нас ще одна болюча втрата. На фронті загинув 19-річний військовий ЗСУ Юрій Гук з Івано-Франківська.

Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомляє Ліцей 16 Івано-Франківської міської ради, передає видання “Це моя Україна“.

“Страшна звістка знову прилетіла чорним зловісним птахом, перетворивши весняний день у темряву нестерпного болю і глибокої жалоби. Під час виконання бойового завдання героїчно загинув Юрій Гук, випускник Ліцею №16, 03.05.2004 р.н. Став Янголом у 19. Добровольцем поповнив лави 3 ОШБр. На жаль, війна забирає від нас цвіт нації – молодих, мужніх, відданих Україні патріотів.

У наших серцях та пам’яті Юрій назавжди залишиться Героєм, який поклав своє життя за волю України. А його ім’я вже викарбуване на скрижалях історії визвольної боротьби проти російського окупанта. У скорботі схиляємо голови, поділяючи біль непоправної втрати разом із рідними та вшановуємо світлу пам’ять гідного сина України. Сумуємо всією ліцейною громадою. Спочивай з миром, Юрію! Слава Україні! Слава всім полеглим Героям, які тепер з небес охоронятимуть нашу Батьківщину” – зазначають у ліцеї, де навчався Герой.

 19-річний військовий ЗСУ Юрій Гук
на фото 19-річний військовий ЗСУ Юрій Гук