Завтра Львів попрощається із мужнім захисником Назарієм Марочканичем

Ще одна сумна новини прийшла до Львова. Завтра, 26 квітня 2024 року Львів попрощається із мужнім захисником Назарієм Марочканичем.

Про це повідомляє  Львівська міська рада, передає “Це моя Україна“.

Про загиблого Героя

Назарій Марочканич (10.10.1989-21.04.2024) Львів’янин. Навчався у школі №65 міста Львова. Здобув освіту у Вищому професійному училищі №20. Після завершення навчання проходив військову службу у Броварах. У мирний час спершу працював автослюсарем, а протягом останнього періоду – у будівельній сфері.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував бойові завдання на Донеччині у лавах 14-го окремого стрілецького батальйону «Полісся» Сухопутних військ Збройних Сил України. За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками, зокрема, Почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест».

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Назарія Марочканича у селі Лапаївка.