“Довгий час вважався зниклим безвісти і ось в останнє повертається до рідної домівки”: стало відомо про загибель воїна з Львівщини Кічуна Віктора

Ще один Герой в останнє “на щиті” повертається до рідної домівки. Більше двох років сміливий воїн Кічун Віктор вважався зниклим безвісти і ось прийшли офіційне підтвердження про його загибель.

Про це повідомляє Червоноградська міська рада, передає “Це моя Україна“.

“Війна забирає найкращих…

До Небесного Легіону відійшов Герой Кічун Віктор Ігорович. Молодший сержант, стрілець-снайпер механізованого відділення 24 окремої механізованої бригади Віктор Кічун вважався зниклим безвісти з березня 2022 року. І ось нещодавно надійшла трагічна звістка, що Воїн загинув.

В скорботі за Героєм мама, брат, дружина, син і дві донечки. Низький уклін Захиснику, перед яким усі ми в неоплатному боргу. Висловлюємо найщиріші співчуття рідним та близьким Героя. Розділяємо біль непоправної втрати та схиляємо голову у скорботі.

Наш обов‘язок пам‘ятати про надвисоку ціну нашої незалежності й свободи. Світла пам’ять і вічна слава Герою” – йдеться в повідомленні Червоноградської міської ради.