Стала відома дата виходу фільму “Веном 3”

Шанувальники Венома, радійте! Офіційно оголошено дату виходу довгоочікуваного фільму “Веном 3”!

Фільм, який стане завершенням трилогії про Едді Брока та його симбіота, з’явиться на великих екранах вже 25 жовтня 2024 року.

Сюжет фільму “Веном 3”

Що ж чекає на нас у цій заключній частині? На жаль, сюжетні деталі тримаються в таємниці, але ходять чутки, що Брок зіткнеться з новим, ще більш небезпечним симбіотом, відомим як Кріт.

Очікується, що у фільмі також з’явиться Том Голланд у ролі Людини-павука, адже в кінці “Веном 2: Карнаж” була чітко показана можливість їхньої зустрічі.

Перші відгуки кінокритиків та рейтингових платформ на “Веном: Останній Танець” поки що недоступні, адже до прем’єри ще багато часу.

Проте, вже зараз фанати висловлюють у соцмережах свої очікування та теорії щодо розвитку сюжету.

Без сумніву, “Веном: Останній Танець” стане однією з найгучніших прем’єр 2024 року, адже за два попередні фільми франшизи зібрали в прокаті понад 1,3 млрд доларів!

Чи стане цей фінал гідним завершенням історії Едді Брока? Дізнаємося вже у жовтні 2024!

Веном 3

Цікаві факти про фільм “Веном 3”

  • Режисером фільму виступила Келлі Марсел, для якої це дебютна робота в режисерському кріслі.
  • Зйомки проходили в США та Великобританії.
  • Крім Тома Харді та Вуді Гаррельсона, у фільмі також знімуться Мішель Вільямс, Наомі Скотт та Стівен О’Доннел.
  • Хоча “Веном” існує в окремому всесвіті від кіновсесвіту Marvel (MCU), ходять чутки, що у “Веном: Останній Танець” буде натяк на зв’язок з MCU.
  • Режисер Келлі Марсел підтвердила, що “Веном: Останній Танець” матиме рейтинг R, як і попередні фільми франшизи. Це означає, що у ньому можуть бути сцени насильства та нецензурної лексики, не рекомендовані для перегляду дітям.
  • Саундтрек до фільму “Веном: Останній Танець” створив композитор Марк Корвен, який також працював над музикою до попередніх частин. Очікується, що музика буде такою ж епічною та драйвовою, як і в попередніх фільмах.
  • Деякі фанати вважають, що “Веном: Останній Танець” може містити в собі певні паралелі з реальним світом. Наприклад, тема симбіота, який впливає на людину, може розглядатися як метафора залежності або впливу соціальних мереж.

Очікуємо на нові подробиці про “Веном: Останній Танець” та з нетерпінням чекаємо прем’єри!

Читайте також: Перші відгуки на український серіал “Потяг” (2024)