“Поліцейський з Беверлі-Хіллз 4”: чи варто дивитися?

Очікування довжиною в десятиліття добігло кінця: на екрани виходить “Поліцейський з Беверлі-Хіллз 4”, довгоочікуване продовження культової комедійної бойової франшизи. Цього разу за режисерським кріслом сидить Марк Моллой (“Шерлок Холмс”), а до написання сценарію долучилися Вілл Білл (“Людина-мураха”), Том Гормікен (“Рівняння справедливості”) та Кевін Еттен (“Вартові Галактики”).

Старе знайоме обличчя та нове покоління

Едді Мерфі знову приміряє на себе роль зухвалого детектива Акселя Фоулі, який цього разу вимушений об’єднати зусилля з молодим та амбітним лейтенантом (Тейлор Пейдж). Разом вони вирушають до Беверлі-Хіллз, щоб розслідувати злочинну змову, що сягає найвищих ешелонів влади.

Очікується, що “Поліцейський з Беверлі-Хіллз 4” потішить шанувальників франшизи ностальгічною атмосферою, динамічними екшн-сценами та, звичайно ж, фірмовим гумором Едді Мерфі.

Поліцейський з Беверлі-Хіллз 4
епізод з фільму

Перші відгуки на фільм “Поліцейський з Беверлі-Хіллз 4”

Хоча до прем’єри фільму ще трохи залишилося, перші відгуки кінокритиків вже з’явилися. Більшість з них сходяться на думці, що “Поліцейський з Беверлі-Хіллз 4” гідно продовжує традиції франшизи, пропонуючи шанувальникам те, за що вони так її полюбили: захоплюючу історію, динамічні екшн-сцени та, звичайно ж, бездоганний гумор Едді Мерфі.

Ось деякі з думок:

  • “Поліцейський з Беверлі-Хіллз 4 – це саме те, що потрібно шанувальникам франшизи: веселий, динамічний та з душею.”Variety
  • “Едді Мерфі у чудовій формі, а нове покоління акторів чудово доповнює його.”The Hollywood Reporter
  • “Фільм, який змусить вас сміятися, плакати та танцювати.”Empire

Глядачі також з нетерпінням чекають на прем’єру:

  • “Я вже не можу дочекатися, щоб побачити Акселя Фоулі знову в дії!” – @JohnSmith
  • “Сподіваюся, що фільм буде таким же смішним, як і попередні частини.”@JaneDoe
  • “Я не великий шанувальник бойовиків, але Едді Мерфі може змусити мене подивитися що завгодно.”@PeterJones

Вам буде цікаво: Перші відгуки на фільм “Погані хлопці: Все або нічого” (2024)

Чи варто дивитися?

З огляду на перші відгуки, “Поліцейський з Беверлі-Хіллз 4” здатен стати гідним продовженням культової франшизи. Якщо ви шанувальник попередніх частин, то вам обов’язково варто сходити на цей бойовик. Ну а якщо ви ніколи не бачили жодної з них, то “Поліцейський з Беверлі-Хіллз 4” – це чудовий шанс познайомитися з класикою комедійних бойовиків.

Дата виходу фільму “Поліцейський з Беверлі-Хіллз 4”

Фільм виходить у прокат 3 липня 2024 року. Цей бойовик ви зможете побачити на “Netflix”.