“Серед загиблих 17-річний хлопець”: у Харкові ідентифікували вже 14 загиблих в “Епіцентрі”

У місті Харкові вже ідентифікували 14 тіл людей, які загинули 25 травня в «Епіцентрі», серед них – 17-річний хлопець, тіло якого виявили під ранок 27 травня.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, передає “Це моя Україна“.

Завдяки дослідженням ДНК нам вже вдалося впізнати 12 жертв ворожого удару. Особи ще 2 встановили майже одразу, на місці. Пошукова операція триває, ми не припиняємо цю роботу. Продовжується і ідентифікація. Повернути тіла рідним загиблих зможемо одразу, як завершаться пошуки та впізнання», – зазначив Сергій Болвінов.

17-річний загинув
наслідки удару по “Епіцентру” в Харкові

Серед загиблих – двоє неповнолітніх

За оперативними даними, встановлено, що серед загиблих – двоє неповнолітніх.

«Тіло людини, яке знайшли зранку, належить 17-ти річному Кирилу. Хлопець жив в Харкові в той день, як і десятки інших містян, прийшов до гіпермаркету. Впізнати його змогли за ДНК – зразки надала мама загиблого», – додав Болвінов.

У Харківській ЛОДА станом на 15:40 повідомляють, що кількість загиблих внаслідок удару по Епіцентру в Харкові зросла до 18 осіб. Поранено 48 людей, ще 5 вважаються безвісти зниклими. Інформація буде оновлюватися.