Перші враження від українського серіалу “Дієта номер 0”

“Дієта номер 0” – це нова українська комедія від телеканалу ТЕТ, яка вже з перших епізодів завоювала серця глядачів. Історія нетлінного кохання та приголомшливого перевтілення не залишає байдужими нікого.

Сюжет серіалу “Дієта номер 0”

В центрі сюжету – Ваня, непримітний студент медінституту, який безнадійно закоханий у примхливу красуню Марго. Доля дарує їм ніч на морі, але через комплекси та зайві кілограми Ваня не вірить, що може завоювати серце дівчини.

Через роки доля знову зводить їх разом. Ваня вже успішний лікар, який скинув зайву вагу і здобув впевненість у собі. Марго ж, навпаки, розчарована життям і шукає себе. Цього разу Ваня не збирається втрачати шанс.

Відгуки на серіал

Відгуки кінокритиків:

Кінокритики хвалять серіал за легкий гумор, щирі емоції та актуальні теми.

  • “Дієта номер 0″ – це не просто комедія, це історія про те, як важливо вірити в себе і не здаватися”, – зазначає видання “Кіно-театр”.
  • “Серіал змушує сміятися і плакати, а головні герої стають немов рідними”, – додає портал “Joy”.

Відгуки глядачів:

Глядачі також у захваті від серіалу.

  • “Не можу відірватися від екрану! Дуже смішно і зворушливо”, – коментує глядачка з ніком “Лара” на сайті 1+1.
  • “Нарешті український серіал, який не соромно дивитися! Історія цікава, актори грають чудово”, – додає глядач “Іван” з Києва.

“Дієта номер 0” – це не просто розважальний серіал. Це історія про те, що кожен з нас може змінити своє життя на краще, якщо вірить у себе і не боїться мріяти.

Чи варто дивитися?

Однозначно так! “Дієта номер 0” – це легкий, смішний і зворушливий серіал, який стане чудовим способом розслабитися і відпочити після важкого дня. Не пропустіть нові епізоди “Дієта номер 0” щонеділі на телеканалі ТЕТ!

Вам буде цікаво: Чесні відгуки на серіал “Сховища. Вісім історій”