Дата виходу фільму “Смертельний лабіринт 3”: що відомо на даний момент

Фанати фільму жахів з нетерпінням чекають інформацію про дату виходу фільму “Смертельний лабіринт 3”. Попередня частина фільму, яка вийшла у 2021 році, закінчився на крутому кліффхенгері, що змушує всіх гадати, що ж буде далі.

Ось що ми знаємо на даний момент:

  • Офіційного підтвердження продовження поки що немає.
  • Режисер Адам Робітел висловив зацікавленість у роботі над третьою частиною, якщо буде достатньо попиту.
  • Фільм “Смертельний лабіринт 2” мав касовий успіх, зібравши понад 65 мільйонів доларів при бюджеті в 15 мільйонів доларів. Це вражаючий результат, особливо зважаючи на те, що фільм вийшов під час пандемії COVID-19.

Здогадки щодо сюжету:

  • Кінокритики та глядачі висунули багато теорій про те, що може статися в “Смертельному лабіринті 3”.
  • Деякі вважають, що фільм зосередиться на тих, хто вижив у другому фільмі, і на їхніх спробах розкрити таємницю організації, яка створила кімнати з втечею.
  • Інші вважають, що фільм представить нову групу учасників, які опиняться в ще більш смертельних лабіринтах.
  • Також є можливість, що фільм буде приквелом, який розповість про історію створення кімнат з втечею.

Смертельний лабіринт 3

Можливо Вам буде цікаво: Перші враження від українського серіалу “Дієта номер 0”

Можливий сценарій фільму “Смертельний лабіринт 3”

Зої та Бен, яким вдалося вижити в смертельних кімнатах другого фільму, тепер одержимі бажанням помститися організаторам гри. Вони об’єднуються з іншими людьми, які вижили, щоб проникнути в штаб-квартиру компанії та розкрити її темні таємниці. Їм доведеться пройти через ще більш небезпечні лабіринти, зіткнутися з новими жахливими пастками та розгадати хитромудрі головоломки, щоб здолати своїх ворогів і зупинити гру раз і назавжди.

Чи буде знятий “Смертельний лабіринт 3”?

Тільки час покаже, чи буде знятий “Смертельний лабіринт 3”. Але з огляду на успіх перших двох фільмів і ентузіазм фанатів, ймовірність продовження здається досить високою.

За інсайдерською інформацією від деяких журналістів фільм “Смертельний лабіринт 3” вийде у 2025 році. Тепер залишається лише чекати офіційних новин від студії.